VACATURES

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

KOM JIJ IN EEN VAN ONZE TRAMPOLINEPARKEN WERKEN?

Bij Jumpsquare zijn we trots op onze collega's die zich iedere dag weer volledig inzetten om onze gasten een onvergetelijke jumpsessie te bezorgen. Vind jij het leuk om kinderen, jongeren én volwassenen een ultieme beleving te bezorgen? Zit gastvrijheid in jouw DNA en doe jij jouw werk met plezier en een lach? Solliciteer direct en maak deel uit van een sportieve en gastvrije organisatie waar FUN voorop staat!

JUMP MASTER

Ben jij sportief aangelegd en vind jij het leuk om les te geven? Als Jump Master geef jij onze gasten een ultieme beleving. De jumpers leven zich uit op de trampolines, waar jij zorgt voor Fun & Veiligheid!

ALLROUND PARK MEDEWERKER

Als Park Medewerker ben jij allround inzetbaar als Horeca Master, Receptie Master en/of Jump Master. Van de receptie en jumparena tot aan het bijspringen in de horeca, jij geeft onze gasten een gastvrij gevoel en zorgt ervoor dat ze snel weer terugkomen.

ASSISTANT PARK MANAGER

Jij bent de hands-on manager die mee 'on the floor' staat en tussen je medewerkers. Jij weet als geen ander hoe je een zaak runt en ziet altijd kansen om het nog beter te runnen.

PARK MANAGER

Als Park Manager weet jij ons trampolinepark dé nummer 1 te maken in de regio! Je bent eindverantwoordelijk voor alle zaken in en rondom het park: de resultaten, tevredenheid en veiligheid, lokale marketing & sales, onderhoud, administratie, personeelsbeleid etc.

ONZE WAARDEN

Wij willen kinderen, jongeren én volwassenen meer in beweging krijgen met attractieve trampoline funparken waar mensen kunnen samenkomen, inspannen en ontspannen in een prettige en veilige omgeving.

FEEL THE VIBE!

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?