Vacatures

Het dna van jumpsquare

Teamwork

Bij Jumpsquare creëren we een sfeer waarbinnen collega’s zo prettig mogelijk kunnen werken en samenwerken. We hechten dan ook veel belang aan respectvol met elkaar omgaan en collegiaal zijn. Elkaar helpen en ondersteunen, dat is bij Jumpsquare een evidentie.

Kwaliteit

Bij Jumpsquare hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard. Zo investeren we enkel in de veiligste en modernste infrastructuur. We kiezen bewust voor de meest kwalitatieve producten in onze horeca. Onze werknemers zijn op de hoogte van de nieuwste trends en volgden de meest recente opleidingen op vlak van veiligheid en gastvrijheid. Alsook op hygiëne wordt sterk ingezet.

Beleving

Bij Jumpsquare doen we er alles aan om de klantenbeleving centraal te stellen. We trekken die beleving door tot in elke vezel van het park. Dit doen we door extra focus te leggen op fun, gezelligheid, veiligheid en kwaliteit. Maar ook op gastvrijheid zetten we enorm in. Met veel enthousiasme helpen we onze klanten verder, en met veel passie maken we de lekkerste gerechtjes en leren we hen de vetste tricks. We willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen en hen een fantastische ervaring bezorgen.

Feel the vibe!

Love your job!

Get to know us!

Caroline Mertens
  • Caroline Mertens
  • COO Jumpsquare Belgium

Dagelijks begeleid ik onze mensen doorheen hun groeiprocessen.

Caroline Jacquemin
  • Caroline Jacquemin
  • Stagiair HR Officer

Werken bij Jumpsquare is fun!

GroepJumpsquare Group
MerkenJumpsquare & Jump XL
ConceptXXL Trampolineparken
Actief in5 landen
Vestigingen40 parken in Europa
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
België
Ambachtenlaan 33
3001 Leuven
België
Powered by Jobtoolz