VACATURES

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

ONZE WAARDEN

Wij willen kinderen, jongeren én volwassenen meer in beweging krijgen met attractieve trampoline funparken waar mensen kunnen samenkomen, inspannen en ontspannen in een prettige en veilige omgeving.

DNA VAN JUMPSQUARE

KWALITEIT

Bij Jumpsquare hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard. Zo investeren we enkel in de veiligste en modernste infrastructuur. We kiezen bewust voor de meest kwalitatieve producten in onze horeca. Onze werknemers zijn op de hoogte van de nieuwste trends en volgden de meest recente opleidingen op vlak van veiligheid en gastvrijheid. Alsook op hygiëne wordt sterk ingezet.

BELEVING

Bij Jumpsquare doen we er alles aan om de klantenbeleving centraal te stellen. We trekken die beleving door tot in elke vezel van het park. Dit doen we door extra focus te leggen op fun, gezelligheid, veiligheid en kwaliteit. Maar ook op gastvrijheid zetten we enorm in. Met veel enthousiasme helpen we onze klanten verder, en met veel passie maken we de lekkerste gerechtjes en leren we hen de vetste tricks. We willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen en hen een fantastische ervaring bezorgen.

TEAMWORK

Bij Jumpsquare creëren we een sfeer waarbinnen collega’s zo prettig mogelijk kunnen werken en samenwerken. We hechten dan ook veel belang aan respectvol met elkaar omgaan en collegiaal zijn. Elkaar helpen en ondersteunen, dat is bij Jumpsquare een evidentie.

FEEL THE VIBE!

LOVE YOUR JOB!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

FACTS

Groep Jumpsquare Group
Merken Jumpsquare & Jump XL
Concept XXL Trampolineparken
Actief in 4 landen
Vestigingen 40 parken in Europa

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier